Stenhus - Framtidens Energisnåla Hustyp

Hustillverkare Stenhustillverkare Stenhus Passivhus Energisnåla Hus Vinkelhus    

 

Nya Stenhus

 

Många av landets främsta arkitekter föredrar att bygga sina skapelser av betong. Den främsta orsaken till detta beror på att betong ger arkitekten obegränsat med möjligheter när det gäller former och konstruktion. 

 

När man talar om stenhus ska man tänka på att dessa hus oftast byggs direkt på plats och kräver då en längre vistelse på själva byggarbetsplatsen om man jämför  mot fabrikstillverkade trähus. 

 

  Stenhus

 

 

Framtida energisnåla stenhus

Marknadens stenhus erbjuder köparen en oändlig mängd av lösningar och funktioner. Allt för att göra valet så fritt som möjligt utan begränsningar.  Boka tid med en stenhusleverantör och diskutera dina önskemål så kommer ditt drömhus sakta att börja ta form.

 

Framtiden ser ljus ut för leverantörer av stenhus. Intresset för betong som byggnadsmaterial bara ökar för varje år. Många vill skapa sitt egna unika hus med exempelvis energisparande egenskaper. Ett  underhållsfritt hus som håller i längden.

 

Besparingar att lägga upp år efter år
Att köpa hus är förmodligen den enskilt största investering du någonsin kommer att göra. Investera klokt. En vacker stenhus kommer att betala tillbaka sig i form av driftskostnader, andrahandsvärde, och livskvaliteten I det långa loppet. Förmåner som energieffektivitet, brandsäkerhet och hållbarhet minska kostnaderna för att äga ett hus. Minskat buller och jämnare temperaturer innebär tyst och behaglig komfort som du kan njuta av året runt.

Lägre elräkningar
Stenhus sparar energi på två sätt. Massan av betong bromsar passagen av värme eller att kyla rör sig genom väggen. Med samma isolering, stannar värmen i ett stenhus på vintern och blir svalare på sommaren. Dessutom betongväggar är mer täta än träregel väggar. Eftersom läckor står för en stor andel av energiförluster. I ett hus stenhus kan du njuta av dina besparingar och lägre  energiförbrukning. 

En undersökning, utförd av Dr Peter Van Der Werf vid Boston University, fann att användandet av isolerande betong former  minskar den energi som används för uppvärmning med cirka 44 procent och för kyla med cirka 32 procent.

Sänkta försäkringspremier
Stenhus kan motstå brand. De är starkare än trähus och står säkrare under orkaner och jordbävningar. Med anledning av detta är försäkringar för betonghus är ofta 15 procent till 25 procent lägre i USA. Ingen kan dock sätta ett pris på den  sinnesfrid som kommer med att äga ett stenhus.

Tyst komfort
Stenhus gör att världen utanför känns långt bort. En fristad från trafik och grannens lövblåsare. Massan av en betongvägg är det ett effektivt hinder mot ljud. Även om vissa ljud tränger in genom fönster så är ett stenhus ofta två tredjedelar tystare än en trähus..

Kvalitet och återbetalning
Stenhus kostar lite mer än trähus. Men lägre energikostnader och försäkringspremier kan kompensera för de något högre priset. Den verkliga återbetalningen ligger i kvalitet och  de immateriella fördelarna med en tystare och bekvämare hem.

 

Inspiration av Stenhus

 

Bästa sättet för att hitta rätt hus och stenhus är genom sökningar på nätet eller att besöka olika husmässor. 

HUS365 är en helt ny sida för dig som söker och behöver inspiration inför husköpet. Där kommer du garanterat att hitta en hustillverkare som kan leverera det du söker.

 

 

 

Platser som har erfarna byggare av stenhus:

Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Polen, England, Tyskland, Nederländerna, USA, Canada, 

Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Luleå, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Lund, Halmstad, Båstad, Gotland, Öland, 

Dalarna, Värmland, Lappland, Uppland, Skåne, Norrbotten, 

Svenska, Amerikanska, Polska, Tyska, Estniska, Lettiska, Finska, Norska, Kanadensiska, Danska, Spanska, Italienska, Franska,


 

 

 

 I SAMARBETE MED

 

Hustillverkare

 

HOUSEexpo.net

 

 ___________________________ © Stenhustillverkare  ________________________________ 

 

  Stenhus