Framtidens Energisnåla Hus

Hustillverkare Stenhustillverkare Stenhus   Energisnåla Hus Passivhus    

 

Nya energisnåla hus


Fabrikstillverkade hus blir allt vanligare av förstårliga skäl. Både byggtiden och kostnaderna minskar vilket är två viktiga faktorer för många husköpare.

 

Innan man tittar på olika  hustillverkare ska man tänka på att välja huskonstruktion först. Sten, timmer eller vanligt träregelhus.

 

Att bygga sitt hus av sten är en bra investering. Värdet på huset håller sig bättre i förhållande till ett trähus därför eftersom att det krävs mycket mindre underhåll på ett stenhus. Mögel och brandriskerna blir också lägre vilket är en annan fördel med stenhus.

  Energisnåla hus

 Om man framöver skulle vilja bygga till eller bygga om ett stenhus så blir det dock något krångligare. Att mura och putsa är oftast ett mer kvalificerat arbete än att spika reglar och skruva gips skivor. 

Dessutom finns det ett något mindre utbud av stenhustillverkare om man jämför med de hustillverkare som tillverkar i trä. Stenhus brukar oftast byggas på plats vilket kan förlänga byggtiden något jämfört med trähus som byggs på fabrik. Utbudet av stenhus är stort och det finns många olika aktörer på marknaden.

  

Framtida trender och behov

 

Framtiden ser ljus ut för landets hustillverkare som säljer fabrikstillverkade hus. Men myntet har en baksida. Många hustillverkare ligger idag på maxproduktion vilket innebär att kötiden för får sitt hus blir längre. Det gäller då att planera sitt inköp i god tid. Fabrikstillverkade hus. 

 

Marknadens olika hustillverkare erbjuder olika stilar och typer av hus. Alla med sin egna lilla nisch. Alternativet till ett fabrikstillverkade hus är att bygga huset på plats på traditionellt vis.   

 

 

Hitta de främsta och bäst lämpade

 

Bästa sättet för att hitta energisnåla  hus och hustillverkare är genom sökningar på nätet eller att besöka olika husmässor. 

HUS365 är en helt ny sida för dig som söker och behöver inspiration inför husköpet. Där kommer du garanterat att hitta en hustillverkare som kan leverera det du söker.

 

 

 

 

Länder och orter som bygger energisnåla hus:

Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Polen, England, Tyskland, Nederländerna, USA, Canada, 

Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Luleå, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Lund, Halmstad, Båstad, Gotland, Öland, 

Dalarna, Värmland, Lappland, Uppland, Skåne, Norrbotten, 

 

Svenska, Amerikanska, Polska, Tyska, Estniska, Lettiska, Finska, Norska, Kanadensiska, Danska, Spanska, Italienska, Franska,
 

 

 

I SAMARBETE MED

 

Hustillverkare

 

HOUSEexpo.net

 

 ___________________________ © Stenhustillverkare  ________________________________

Energisnåla hus